Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سومین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) را برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، این اقدام به منظور تجلیل از نقش برجسته بانوان نخبه و فعال دانشگاهی انجام می‌شود. شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها، استعدادها و توانمندی‌های زنان در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی به منظور اثربخشی مضاعف آنان در پیشبرد اهداف توسعه ای کشور؛ توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت های موجود جامعه علمی زنان؛ تلاش برای افزایش نشاط و مشارکت اجتماعی بانوان و الگوسازی شخصیت های موفقی همچون دکتر مریم میرزاخانی برای زنان نخبه و فعال دانشگاهی، از جمله اهداف برگزاری آن مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این جشنواره در یک بخش رقابتی و در دو مرحله برگزار می شود. محورهای رقابتی در سه بخش: الف) شاخص های علمی، ب) شاخص های فرهنگی و اجتماعی و ج) بخش اجتماعی، برنامه ریزی شده است.

بانوان داوطلب در سه رده سنی می توانند در جشنواره شرکت کنند: الف) بانوان زیر ۴۰ سال، ب) بانوان ۴۰ تا ۶۵ سال و ج) بانوان بالای ۶۵ سال.
بخش علمی این جشنواره در گروه‌های: علوم انسانی، علوم پایه، فنی- مهندسی، هنر و معماری، گروه کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست و گروه علوم پزشکی برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان در جشنواره باید گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی و اجتماعی خود به همراه مستندات تایید کننده آن را تا ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹ از طریق سامانه جشنواره به آدرس http://wsfestival.ir ارسال کنند.

برگزیدگان، پس از داوری مستندات ارسالی، تا تاریخ ۲۰ آذرماه ۱۳۹۹ معرفی می‌شوند. مراسم اختتامیه این جشنواره در تاریخ ۲۹ آذرماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد که در آن، به برگزیدگان هر یک از حوزه‌های رقابتی، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا می‌شود.

 متقاضیان شرکت در این جشنوراه ملی می‌توانند برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۲۲۳۳۲۸۴ تماس بگیرند.

بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این جشنواره معتبر و مشمول امتیاز بند ۱۵ جدول ۳-۱ و بند ۱۶ جدول ۳-۲ آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه مریم میرزاخانی زنان وزارت علوم فرهنگی و اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود

ایسنا/لرستان مدیر مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان گفت: اقوام ایرانی، جغرافیا، زبان، ادبیات و فرهنگ آنان سرمایه‌های اصلی انسانی، فرهنگی، طبیعی و اقلیمی ایران زمین هستند و ایران این میراث عظیم را ارج می‌نهد و قدر می‌شناسد.

علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فراخوان جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، بیان کرد: امسال برای چهارمین بار به قصد معرفی و پاسداشت این سرمایه‌های عظیم ملی و قومی جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود.

دبیر علمی چهارمین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین ادامه داد: در این جشنواره مرکز لرستان‌شناسی، معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان، جهاد دانشگاهی واحد لرستان، اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و بنیاد لرستان‌شناسی مشارکت دارند.

نوری با بیان اینکه چهارمین جشنواره سراسری «اقوام ایران‌زمین» در لرستان ۲۵ اردیبهشت برگزار می‏‌شود، اضافه کرد: امیدوارم این جشنواره بتواند مثل سال‌های گذشته بلکه بهتر از آنها در تحکیم هویت ملی و در عین حال در شناسایی گستره و عمق و تنوع زبان و ادبیات و فرهنگ و هنر اقوام ایران زمین مؤثر باشد.

وی تصریح کرد: این جشنواره سراسری چند کارگروه دارد که از جمله آنها می‌توان به سه کارگروه اصلی و مهم آن یعنی علمی، هنری _ فرهنگی و اطلاع‌رسانی اشاره کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: در بخش علمی آن که به عهده مرکز لرستان‌شناسی است و با مسئولیت این مرکز انجام می‌شود، چند سمینار علمی با موضوعاتی شامل تاریخ اساطیری لرستان، گردشگری و ظرفیت‌های آن در لرستان و زبان و ادبیات لرستان برگزار می‌شود، این در حالی است که تاکنون نیز چند کارگاه و برنامه ازجمله کارگاه آبشارهای لرستان و اردوی علمی آبشارشناسی توسط کمیته علمی جشنواره برگزار شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت