Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- در روز جهانی زنان و دختران دانشمند، ما تنها هفت دانشمند زن را انتخاب کرده ایم یکی از این زنان مریم میرزاخانی است.
به گزارش آریا، نهاد زنان سازمان ملل به مناسبت روز جهانی زنان و دختران دانشمند، مریم میرزاخانی را به عنوان یکی از هفت زن دانشمند تاثیرگذار در جهان معرفی کرد.
به گزارش سایت سازمان ملل، نهاد زنان این سازمان که در زمینه توانمندسازی زنان در جهان تلاش می‌کند هفتم فوریه به مناسبت روز جهانی زنان و دختران دانشمند در حوزه‌های علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات به معرفی دانشمندان زن تاثیرگذار در جهان پرداخت و مریم میرزاخانی، زن ایرانی برنده مدال فیلدز را به عنوان یکی از هفت زن دانشمند تاثیرگذار در جهان معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مقدمه این گزارش آمده است: بسیاری از زنان و دختران مستعد مرز‌های دانش علمی را جابه جا کردند و به دنبال راه حل‌هایی برای چالش‌های جهانی روزمره بوده اند. تلاش‌های آنان سبب شد نگرش ما به جهان تغییر کند و شایسته است روایات و خاطرات آن‌ها گفته و گفته شود.
نهاد زنان سازمان ملل در ادامه گزارش خود نوشت: به همین مناسبت، در روز بین المللی روز جهانی زنان و دختران دانشمند، ما تنها هفت دانشمند زن را انتخاب کرده ایم که شما باید درباره آن‌ها بدانید و آن‌ها را گرامی بدارید. یکی از این زنان مریم میرزاخانی است.
نهاد زنان سازمان ملل در توصیف مریم میرزاخانی نوشت: مریم میرزاخانی وقتی که دختر بود و در تهران بزرگ می‌شد، آرزو داشت یک نویسنده شود. این آروز تا سال‌های دبیرستان و قبل از اینکه استعدادش را برای ریاضیات کشف کند - موضوعی که خلاقیت و استعداد او را تا آخر عمر به خود جلب کرده بود- ادامه داشت.
در سال 1994 میرزاخانی به عنوان اولین دانش آموز زن ایرانی انتخاب شد که در المپیاد بین المللی ریاضی موفق به کسب مدال طلا شد و از 42 امتیاز 41 امتیاز را به دست آورد و در سال 2015 نیز با کسب امتیاز عالی برنده شد.
وی مدرک دکترای خود را از دانشگاه هاروارد به دست آورد و اندیشمند برجسته در زمینه دینامیک و هندسه سطوح پیچیده بود. در سال 2014، او اولین برنده زن مدال فیلدز، معتبرترین جایزه در ریاضیات شد.
هر چند مریم میرزاخانی در سال 2017 بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت، اما کمک‌های شایان او به حوزه ریاضیات ماندگار است و فعالیت‌های او راه را برای بسیاری از زنان ریاضیدان در آینده هموار کرده است.
«تو یویو»، «کیارا نیرگین»، «کاترین جانسون»، «ماری کوری»، «مارسیا باربوسا» و «سگنت کلمو» از دیگر دانشمندان تاثیرگذار فهرست نهاد زنان سازمان ملل هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مریم میرزاخانی نهاد زنان سازمان ملل تاثیرگذار در جهان مریم میرزاخانی دانشمند زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد

طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، مهدی شفیعی تهیه کننده «رخنه» درباره داستان این مجموعه تلویزیونی گفت: داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

شفیعی خاطرنشان کرد: این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

وی با اشاره به این که کلیت موضوع سریال در حوزه هوافضای وزارت دفاع است، افزود: این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

دیگر عوامل مجموعه «رخنه» مریم امینی نویسنده، شهرام نجاریان مدیرتصویربرداری، حدیث نیکرو مدیر برنامه ریزی، شهرام متولی باشی صدابردار، هومن معصومی طراح صحنه هستند و حسین زندباف و محمدمصطفی رجبی مشترکا کار تدوین را انجام داده‌اند و آلبرت آراکلیان موسیقی این سریال را ساخته است.

سریال «رخنه» قرار است از شنبه هفته آینده ۱۵ اردیبهشت ماه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از آنتن شبکه یک سیما تماشایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • برگزاری اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • سوپر پاس گل سامان سوخت! (ویدیو)
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • حرف‌های مهم سرمربی استقلال با چپ‌پای آبی‌ها
  • مشاوران رئیس فدراسیون والیبال معرفی شدند
  • عکس| استوری غم انگیز حامد بهداد برای یک دختر
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد